Hírek Zenekar Albumok Koncertek Média Shop Kapcsolat

Zenekar


Dudás Ivett
ének

Ádám Attila
billentyű

Ribarics Tamás
gitár

Pálosi Róbert
dob

Németh Attila
basszusgitár

Dudás Ivett - ének


Különböző zenei csatornákon nőttem fel, így igen régóta kísér a zene utamon. Amióta az eszemet tudom, azóta énekelek. Egész kicsi voltam, 4 éves, amikor először álltam színpadon. Gyerekkoromban is az volt az álmom, hogy énekes lehessek, elég sokat játszottam is a gondolattal.
Általános iskolás koromban népdaléneklési versenyekre jártam, majd beálltam egy kórusba, aminek sokat köszönhetek, és az akkori lelkes, kitartó énektanárnőmnek is.
Ahogy elkezdtem a középiskolát, mellette beiratkoztam zeneiskolába is. Másfél évig tanultam az éneklést, melynek fejlesztése a további terveim közt szerepel.
Énekes lettem egy korombeli tagokból álló zenekarba. Többnyire feldolgozásokat játszottunk. Attiláék ezt a zenekaromat hallva kerestek fel a Tales of Evening ötletével. Felvették velem a kapcsolatot, és nekiláttunk a közös munkának. Elkezdtük rögzíteni a dalokat, sorra követték egymást a próbák, majd eljött az első koncert is.
Szabadidőmet leginkább a barátaimmal és szeretteimmel töltöm.
Nagyon szeretek énekelni, sétálni, fotózni, rajzolni. Emellett még hobbiból gitározok is.

Sok zenét kedvelek, de a kedvencem közt leginkább a különböző metált játszó zenekarok állnak. Folk, black, heavy. Nagyon sok kedvenc zenekarom van. Pl.: Cradle of Filth, Arkona, Dimmu Borgir, Wisdom, Satyricon, Rhapsody, Ensiferum, stb...

Minden próba egy új élmény a fiúkkal. Mindig jól érezzük magunkat. Nagyon szeretem a távolabbi koncert helyszíneket, mert utazni szintén nagyon szeretek.