Hírek Zenekar Albumok Koncertek Média Shop Kapcsolat

Zenekar


Dudás Ivett
ének

Ádám Attila
billentyű

Ribarics Tamás
gitár

Pálosi Róbert
dob

Németh Attila
basszusgitár

Ribarics Tamás - gitár


Már gyermekkoromban felkelt az érdeklődése a rock zene iránt, imádta az elektromos gitárok hangját. Édesapja 10 éves korában beiratta a nagykanizsai zeneiskolába klasszikus gitárra, ahova 3 éven keresztül járt. De a zeneiskola néhány évre gitároktató nélkül maradt, így abba kellett hagynia ottani tanulmányait, viszont otthon lelkesen gyakorolt továbbra is, mind a mai napig.
Ádám Attila kereste fel, miszerint egy dallamos metál projectben gondolkodik. Először csak 4 nótáról volt szó, de Tamás abba a 4 nótába beleszeretett (utána a többibe is) és folytatták a közös munkát. Örül, hogy így alakult és büszke arra, hogy ő lehet a Tales of Evening gitárosa.

Szabadidejében az édesapjától örökölt szőlőterület megmunkálásával foglalkozik. Továbbá amikor csak teheti, gitárt ragad és gyakorol.

Az első gitárhang amibe beleszeretett Brian May-é volt, utána megismerte a Scorpions-t, majd az Accept Metal Hart-ját, és egyenes út vezetett ahhoz, hogy ő is rock gitárossá válljon. Kedvenc zenekarai közül az első helyen természetesen a Dream Theater áll, ebből kifolyólag kedvenc gitárosa John Petrucci. Nagyon szereti a progresszív műfajt, abszolút közel áll hozzá a Meshuggah, az Animals As Leaders, innen következik másik kedvenc gitárosa Tosin Abasi. De a dallamok világa is nagyon vonzza, további kedvencei a Nightwish, Sonata Arctica, stb...A thrash metal sem maradt ki az életéből, gyakorlatolag a régi "nagyokon" nőttem fel. Slayer, Metallica, Megadeth, Overkill, stb. stb. stb.

Amikor a zenekar megnyert egy szavazást az interneten, az óriási élmény volt, hiszen bekerülhetett a Tales of Evening a Tavaszköszöntő Metal Fest-re. "Határozottan stresszeltem a szavazás ideje alatt, annyira fel akartam ott lépni, az a fellépés szerintem egy mérföldkő volt a zenekar történetében. Végül sikerült..." Ezen kívül élvezi minden pillanatát a Tales Of Eveningnek, "jóbarátokként jöttünk össze, és nagyon élvezzük amit csinálunk, és remélem hogy a zenekarunk beváltja a hozzá fűzött reményeinket..."